Tjugi lax, mannen!

Idag tog bloggen emot besökare nummer 20 000 exklusive KTH-tiden, vilket innebär att denna milstolpe har uppnåtts på mindre än ett halvår, minus några få besökare som snubblade in här innan jag hann stänga ner för att blogga för KTH. Visserligen står mina föräldrar antagligen för ungefär hälften av besöken för att ha ett starkt nog underlag att kunna slänga in mig på psykvården med när det väl är dags för det, men det är ändå en bedrift.

Hur som helst så är det roligt att flera av er faktiskt kommer tillbaka dag ut och dag in för att läsa det jag ordbajsar fram. Det finns ingenting som gör mig lika hård som bekräftelse, så jag hade absolut inte fortsatt skriva om det inte var för er läsare, så tack för det!

Nästa steg skulle väl vara att kapitalisera på det här på något sätt, men eftersom jag är ungefär lika affärsorienterad som en läkare utan gränser så lär inte det hända innan någon som kan något om något tycker att jag är rolig och kontaktar mig. Så berätta för dina vänner om bloggen för att öka chanserna för att det ska hända så att jag inte måste låtsas som att jag gör det här “för att det är kul” nå mer innan jag en vacker dag lägger upp det mest penisskämtfyllda självmordsbrev som någonsin har skrivits.

Tack gott folk!

Advertisements
This entry was posted in Random. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s