Santorum överallt!

Ok, det här är den absolut bästa kampanjen som jag någonsin har hört talas om. Jag är ledsen alla AIDS- och cancerkampanjer, men ingenting kommer ens nära det här.

Rick Santorum är en senator i USA som är känd för att vara extremt homofobisk och komma med hårda uttalanden om hur fel det är att råka tycka om att stoppa in sin grej i män istället för kvinnor och hur alla som gör det kommer att brinna i helvetet och så vidare. Som en reaktion mot detta mongos uttalanden så föreslog skribenten Dan Savage att man skulle använda hans efternamn Santorum som definition på någonting extremt osmickrande. En tävling senare (mer detaljer här) föddes definitionen som ni ser på bilden ovan. Genom manipulerande av modern datorteknologi så är bilden även en länk till själva hemsidan som driver denna kampanj. Även ordet hemsidan i förra meningen är en länk. Liknande teknologi.

Jag tror inte att någon någonsin har blivit så ägd som Rick Bajsglid och då inkluderar jag varenda slav som någonsin har levt. Definitionen har redan tagits upp på en massa program på amerikansk tv och jag hörde talas om det på Philip DeFrancos kanal som når hundratusentals människor varje dag, så det kommer förmodligen inte att ta lång tid innan den dyker upp i Oxfords ordbok.

Humor är det ultimata vapnet mot idioti, och det är så skönt att se någonting som det här fungera. Dessutom är det sjukt praktiskt att äntligen kunna förklara för folk vad fläckarna på min soffa är för någonting utan att behöva gå in på detaljer.

Advertisements
This entry was posted in Funny stuff. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s