De officiella reglerna till “Skulle du?”

När två killar hänger och en tjej går förbi så finns det få saker som är mer passande att säga än “skulle du?” Det är liksom ett måste, precis som ett tuggummi efter kebaben eller ett klamydiatest efter finlandsfärjan. De flesta killar förstår hur det här går till och svarar på frågan på ett korrekt sätt, men sedan finns det också en del som inte förstår det här enkla konceptet alls och alltid kommer med en fråga istället för ett svar. Sköna tjejer förstår och uppskattar “skulle du?” men för att undvika att väcka det inre PMS-monstret hos de osköna så brukar man undvika att leka leken när tjejer är närvarande om man inte redan vet att de är sköna. Hur som helst kommer nu de få men genomtänkta officiella reglerna för hur man spelar det här. Yay!

1. Både den tillfrågade och den som frågar måste kunna se tjejen (eller killen, finns ingen anledning till att batsy-boys inte kan spela det här).

2. Om den tillfrågade behöver vända sig om för att se tjejen så måste den som frågar vara smidig och inte vända sig om samtidigt så att tjejen ser båda stirra som idioter. Väldigt viktig regel.

3. Svaret får endast vara “ja” eller “nej”, men direkt efter får förklaringar eller undantag anges. Till exempel “ja, om hon inte var min syster” eller “nej, förutom om jag var riktigt full”.

4. Man frågar inte “skulle du?” om det är den tillfrågades syster som går förbi, är du dum i huvudet eller? Gäller all släkt. Eller.. sysslingar och annan sådan avlägsen skit är ok.

5. Frågan är helt och hållet fysisk. I stunden då den ställs skiter vi fullständigt i om du har flickvän, fru, AIDS, jobbiga rumskompisar eller vad fan som helst. Vi skiter även i hennes personlighet, om hon har en storebror som kommer att spöa skiten ur dig, om hon har legat med någon av dina kompisar eller vad som helst. Det är ett “ja” eller ett “nej” baserat endast på utseende, och det är ingen som säger att du måste göra det ifall du säger ja, så sluta slingra dig och svara, din hala jävel!

6. Det är fullständig konfidentialitet som gäller, så om det är en tredje kompis flickvän man pratar om så ska ingen behöva känna sig orolig för att den kompisen får veta att man skulle vilja stoppa in den i hans brud, även om det bara är rent hypotetiskt och regel nummer fem redan är fastställd. Denna regel får dock brytas om tjejen är helt okänd för deltagarna, väldigt ful och den tillfrågade svarar ja för då måste man berätta för resten av grabbarna och driva med honom.

Det var nog allt, så gå nu ut och lek “skulle du” på ett korrekt sätt och ha jävligt kul medan ni gör det, era pervon!

Advertisements
This entry was posted in Funny stuff. Bookmark the permalink.

6 Responses to De officiella reglerna till “Skulle du?”

 1. Bergman says:

  Hahaha så jävla på pricken! Skönt att någon styr upp lite vettiga regler för denna underskattade lek! Vem har föresten sagt att det är fel att inkludera syskon?

  • Yoshi says:

   Hahaha, tackar, jag kände att det var på tiden :) nä, det är inget fel att inkludera syskon, dock är det inte helt ok om det är den tillfrågades syster (alla andra kombinationer är ok). Om han inte heter Fritzl i efternamn, då är det bara att köra på!

 2. Meeeh says:

  Jag skulle absolut, eller förkortat: Ja.

 3. LiveitLoveit says:

  Det är just “lekar” som dessa som får mig, som tjej att känna mig obekväm med att gå förbi en kille, två killar eller ett helt gäng med killar. Not cool för fem fetaste jävlar korvören. End of fakking discussion!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s