Come fly with me

Herregud vad roligt det där ser ut att vara! Jag skulle lätt ge min PlayStation 3 med båda kontroller för att få flyga runt i en sån där några gånger. Det är så klart högst sannolikt att jag skulle skita på mig tio gånger per flygning eftersom den största mängden g-krafter jag har upplevt har levererats i femsekundersdoser på berg-och-dalbanor, men det skulle vara värt varenda bortslängt par kalsonger.

Ända sedan GTA: Vice City så har jag varit sjukt sugen på att skaffa körkort för små helikoptrar och sedan glida runt några hundra meter över alla andra och… jag vet inte, typ försöka spotta på folk eller någonting. Att flyga ett stridsflygplan skulle vara en sjuk adrenalinkick det med, men jag skulle antagligen krocka snabbare än italienare hinner tuta när rödljus byter till grönt så det lär jag nog skippa. Helikopter däremot skulle vara sjukt nice.

Finns det nåt coolare än att säga till en tjej man ska gå ut med “jag plockar upp dig med min helikopter”? Kanske typ “hej, jag är Johnny Depp”, men det funkar bäst om man faktiskt är Johnny Depp.

Om inte hon är blind, då funkar det varje gång!

Advertisements
This entry was posted in Random. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s