Andra människor är överskattade ändå

Så, jag insåg idag att jag har tre skolarbeten att avsluta innan jag åker till Barcelona på lördag vilket innebär att jag den här veckan kommer att vara lika social som Osama bin Laden. Skillnaden är att jag har en skön lägenhet istället för en pissig grotta att gömma mig i och att jag kommer att göra mig hörd då och då i text istället för video. Och hela den här grejen med att jag pluggar och inte planerar hur jag ska krossa kapitalismen, hedningar och USA och sånt. Annars är vi som två körsbär.

Med andra ord måste jag be om ursäkt till Mila Kunis, Vanessa Hudgens, Natalie Portman, Emmanuelle Chirqui, Melanie Iglesias, Cheryl Cole, Nicole Scherzinger och alla deras tjejkompisar för avsaknaden av umgänge den här veckan, men så fort jag är hemma från Spanien så fortsätter vi exakt där vi avslutade; i mina fantasier.

Självdistans är sämst, jag klarar inte av att låtsas att jag har en chans med de där tjejerna ens på skämt. Och nu måste jag fortsätta plugga också. Om jag var mer av en motsats till George Clooney just nu så skulle jag typ fortfarande vara ung.

Och det är jag! Oh snap, gubbjävel!

Advertisements
This entry was posted in School stuff. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s