Varning för pedofiler!

Eftersom det är nyhetssdagen idag så fortsätter vi med en intressant grej från andra sidan av det kalla kriget än imorse, Ryssland. Ett förslag håller på att röstas igenom just nu i Ryssland som inför att folk som är över 18 år och har sex med barn under 14 år, med andra ord pedofiler, kan bli straffade med kemisk kastrering (mer info här —-> NAKNA SJUÅRINGAR HÄR!!).

Jävlar vad jag skulle kunna hamna i trubbel för den där bilden och det där länknamnet om jag faktiskt inte tog avstånd från pedofili i resten av inlägget. Å andra sidan skulle jag nog ha grövre problem hursomhelst om jag inte kände att det är rätt att ta avstånd från pedofili.

Hur som helst blir det intressant att se ett land faktiskt ta “skär pungen av han!” seriöst och se till att folk som stoppat in den i ett barn aldrig kommer att stoppa in den någon annanstans igen. Jag måste erkänna att jag är lite kluven i frågan. Jag har alltid förespråkat pungavskärarmetoden tills jag nyligen fick lära mig av någon som är insatt i ämnet att studier tyder på att pedofili är en sexualitet, alltså att man precis som att man av naturen är attraherad av tjejer eller killar kan vara attraherad av barn, vilket gör det hela mer invecklat.

En gång i tiden tyckte folk att homosexualitet är djävulens verk och att fudgepackers borde kastreras eller dödas de med, och det är ju inte riktigt acceptabelt längre (förutom i Iran, way to go, Ahmadinejad!). Därför känns det lite trist att kastrera någon som helt enkelt råkar ha en viss sexualitet utan att ha valt den själv. Många pedofiler är “vanliga” människor i alla andra avseenden och håller sig medvetet borta från det som attraherar dem för att de vet att det är fel.

Å andra sidan är det en sak att packa lite fudge i en annan fudgepacker och en helt annan sak att gå på ett försvarslöst och oförstående barn, och det argumentet räcker faktiskt för att få mig att hoppa på pungskärarbandvagnen igen. Det kanske är trist att man straffas så grovt för någonting man inte rår för, men i mina ögon måste det ändå vara bättre än att riskera att barn blir attackerade vilket kan förstöra resten av deras långa liv och även liven hos föräldrar, syskon och alla andra omkring barnet.

Vad tycker du? Ska man kastrera pedofiler? Jag är faktiskt nyfiken på vad ni tycker om det här, så dra till med en kommentar om ni har en åsikt.

Vi vet alla vad Bob Saget skulle säga i alla fall.

Advertisements
This entry was posted in Not very funny stuff. Bookmark the permalink.

11 Responses to Varning för pedofiler!

 1. LiveitLoveit says:

  Hur löser man detta problem….MAN LÅSER IN DEM.

  • Yoshi says:

   Men när de släpps ut så är de fortfarande attraherade av barn. Dessutom är det dyrt att ha folk i fängelse och pedofiler har det inte så jävla lätt bland de andra fångarna (även om det kanske är välförtjänt) så de behöver extra uppmärksamhet och det blir extra våldsbrott och bla bla bla.

   Tror inte att det är riktigt så enkelt.

   • LiveitLoveit says:

    Ok, lås in dem och släpp aldrig ut dem….Kosta vad det kosta vill, ett barns liv är värt varenda krona. Vad har du själv för lösning?

 2. Yoshi says:

  Det delas redan nu ut medicin till pedofiler som reducerar sexdriften och det fungerar rätt bra vad jag har förstått, men det är så klart inte permanent och det är antagligen bara folk som frivilligt vill ta det (och sådana finns faktiskt) som tar det regelbundet och inte fuskar. Jag måste nog i slutändan vara för en permanent lösning, dvs kastrering. Fängelse för alltid är oerhört dyrt och det känns ju trist att mina skattepengar ska betala för att hålla pedofiler inne när man istället kan göra dem harmlösa för en bråkdel av kostnaden. Ett barns liv är värt oändligt mycket pengar, men de pengarna existerar tyvärr inte.

 3. Annika says:

  Yoshi; ibland glimmar du till riktigt ordentligt i dina kommentarer…

 4. K says:

  Den gängse uppfattningen är att någon som har sexuell dragning till barn, pedofiler, lider av psykisk ohälsa och att detta kan vara resultat av en traumatisk uppväxt, etc. (Precis som man tänkte om homosexuella, homofiler, för ett par decennier sedan.) En tanke är ju då att ge personen vård. Jag delar inte den uppfattningen och anser inte att en pedofil per definition har någon psykiskt störning och tycker därför man måste hitta någon annan lösning. Straff är en urgammal och obsolet metod för brottsreducering, vilket iofs fungerar bra för att minska vissa typer av brott. När det handlar om pedofili ser jag dock att vi måste hitta på något nytt och vi i tråden verkar kommit till konsensus. Kastrering, ja kanske? Men hur skulle det se ut om alla öppna homosexuella över 67 år idag inte hade någon sexualdrift för att staten tagit deras kulor?

  • Yoshi says:

   Den gängse uppfattningen är att du pluggar juridik :p

   Jo, håller med helt och hållet. Enda är att det givetvis inte riktigt går att jämföra homosexualitet med pedofili då homosexuella har sex med andra vuxna homosexuella som kan välja det av fri vilja medan pedofiler har sex med barn som helt enkelt inte förstår vad som händer…

   Världen skulle vara så sjukt mycket enklare att sköta om barn inte existerade eller om de föddes med en vuxens sinne typ. Men men..

 5. Annika says:

  Avslutningsvis finns bara en sak att säga om pedofili: De är helt jävla sjukt och går aldrig att hitta förmildrande omständigheter. En pedofil ska ha sitt straff för den oerhörda tragedi den utsätter ett barn för…När ni själva får barn kommer ni Aldrig att vika från den uppfattningen!!!

  • Yoshi says:

   Jag håller med om att det är det absolut värsta brottet som existerar att tvinga sig på ett barn, det är inget snack om den saken. Men däremot tyder studier på, som jag sa tidigare, att pedofili är en sexualitet och inte en psykisk störning. De flesta märker redan i tidiga tonåren att de är attraherade av barn precis som homosexuella i tonåren börjar inse att de är attraherade av folk av samma kön. Någonstans är det svårt (i mitt huvud i alla fall) att känna förakt mot någon som har en sexuell preferens som han/hon inte har valt själv utan som har givits till honom/henne av Gud, naturen, eller vad man nu än tror på. Det finns gott om exempel på folk som vet att de är attraherade av barn men håller sig borta från dem hela sitt liv eftersom de vet att det är fel.

   Ingenting av det jag skrev ovan gör det “ok” att vara ute efter barn, hoppas att ingen uppfattar det så, utan snarare är det så att jag även tycker synd om de som föds med en så hemsk preferens. Att slänga in dem i fängelse för livstid är en omänsklig lösning som dessutom kostar extremt mycket. Det kanske är omänskligt att kastrera en människa också, men det måste ändå vara bättre att eliminera risken för att personen någonsin kommer att ge sig på barn igen samtidigt som man inte spenderar enorma mängder skattepengar på att hålla personen i fängelse.

 6. Annika says:

  Världen skulle vara så mycket enklare för sååå många barn om det fanns vuxna som alltid var normala i sitt sinnelag, grrrr!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s