Maskinen pissar på Knugen

Fan vad jag älskar Maskinen. De är Sveriges motsvarighet till ingen alls eftersom de gör sin egna grej på riktigt till skillnad från söderkisar som “gör sin egna grej” genom att klä sig som man klädde sig för 20 år sedan och dricka mochafrappuchinolatte, eller Lady Gaga som “gör sin egna grej” genom att kopiera Madonna och då och då klä sig i någonting som jag inte ens skulle ligga med Cheryl Cole i.

Nya låten “Krossa Alla Fönster” håller måttet som vanligt och videon är mer klockren än klockren.nu. Det är en rätt fin örfil de levererar till kungahuset och antagligen det mest kontroversiella de levererat sedan våldtäktslåten, vilket är helt i min smak som Festis Guanabana Pineapple. Mmmmm, guanabana pineapple…

Så kolla igenom videon och ladda ner den nu innan youtube tar bort den på grund av nakenhet så att du har någonting provocerande att onanera till förutom dina Rocco-klipp.

UPPDATERING: Youtube har redan hunnit ta ner videon, men Vimeo är lite liberalare visar det sig. Tack till Axel för tipset!

Advertisements
This entry was posted in Music. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s