LSD gav oss iPhones, iPads och MacBooks

När jag var i Spanien berättade en kompis att Steve Jobs har sagt att trippa på LSD var en av de två-tre viktigaste sakerna han har gjort i sitt liv då han anser att det gjorde honom mycket mer kreativ och gav honom inspiration och idéer som bar med sig Apples enorma framgångar. Efter att ha åkt till Stadsbiblioteket och sökt igenom tusentals artiklar i deras databas (läs: googlat i två sekunder. Världen var sämst innan internet) så hittade jag bland andra den här artikeln som bekräftar det.

Det är ganska intressant det här eftersom det finns gott om liknande exempel och LSD är en drog som inte skapar något fysiskt beroende alls hos användare eller för med sig någon fysisk skada och är omöjlig att överdosera till döds på (fin graf som visar det), men ändå ses den generellt som någon farlig dödsdrog i klass med heroin. Visserligen kan den föra med sig bestående psykiska skador om användaren är oförberedd på effekterna eller befinner sig i en otrevlig situation när han tar LSD, men om de faktorerna sköts väl elimineras risken för en snedtripp avsevärt. Med andra ord borde alla ta LSD hela tiden. Steve Jobs säger det!

Eh… jag kanske borde införa en sådan där kontroll som kollar att folk är över 18 år innan de kan komma in på bloggen. Eller ha en definition av “sarkasm” och “ironi” i sidhuvudet.

Hur som helst så har jag hört av folk som har provat drogen att det har varit bland det bästa de har gjort i sina liv och att de inte ångrar det alls. Någon erfaren läsare som kanske vill dela med sig anonymt om bra/dåliga sidor av LSD? Om inte så kommer alla mina läsare att undra och följaktligen droppa syra som förorenade moln, så steppa upp nu, för fan!

Men för att avrunda: knarka (inklusive alkohol och tobak) för guds skull inte alls innan du är minst 20 och din hjärna har hunnit utvecklas, för det finns absolut ingenting farligare än att hämma hjärnans utveckling (vilket alla droger gör), och det är fullkomligt efterblivet att göra det bara för att prova knark. När du väl är vuxen, prova vad du vill så länge du är medveten om effekter och bieffekter, har läget under kontroll och inte skadar andra. Exklusive saker som heroin, crack och crystal meth, för de går inte att prova, de går bara att missbruka, och det är ju dumt att förvandlas till en zombie liksom. Och just det, bryt inte mot lagen. Det är alltid dumt. *host*amsterdam*host*.

Det här inlägget var tänkt att skämta om Steve Jobs och LSD, jag har absolut ingen aning om hur det förvandlades till en guide till ansvarsfullt knarkande.

DON’T DO DRUGS!

Advertisements
This entry was posted in Random. Bookmark the permalink.

2 Responses to LSD gav oss iPhones, iPads och MacBooks

 1. Captain Kush says:

  LSD är helt underbart i rätt miljö och stämning! Jag har många trippar bakom mig, här är några tankar:
  * Ta det med människor du litar helt på
  * Ha mycket tid på dig (en hel helg) så slipper du nojja om att “komma ner” i tid.
  * Var nånstans där du inte stör andra / blir störd av andra. Man har en tendens att bete sig som en 7-åring och det kan vara lite oskönt runt folk som inte vet vad man håller på med. Gärna nära naturen!
  * Läs om effekterna, eller några triprapporter i förväg! Det är helt olikt allt annat du har hittat på i ditt liv. Allt kan ändras eller smälta ihop när som helst – avstånd, ljud, ljus, rörelser.
  * Du kommer att märka hur intressant det är med saker du tidigare inte ens lagt märke till.
  * Måste jag ens nämna att rykten som att man tror att man kan flyga och hoppar ut genom ett fönster är skitsnack? Man kan fortfarande tänka, även om man tänker på ett helt annat sätt. Räkna dock inte med att du kan hantera elektronik speciellt bra. Att försöka göra något avancerat på datorn eller ställa sig och laga en trerättersmiddag går liksom bort ;)
  Bon Voyage!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s