Ana Tijoux – 1977

Hörde den här låten i ett avsnitt av Breaking Bad och tyckte att den var rätt skön. Brudar som rappar på spanska är nästan lika sexigt som brudar som rappar på brasiliansk portugisiska. Ok, det är inte ens i närheten eftersom brasiliansk portugisiska är guds gåva till människor med talförmåga, men det är någorlunda sexigt liksom.

Hur som helst så visste jag inom tio sekunder vilken artist och låt det var tack vare Shazam som måste vara en av de bästa apparna att ha på en mobil efter den där som låter som en vuvuzela när man skakar den. Sjukt nödvändig!

Jag vet att det här är någonting som jag betonar rätt ofta, men förstår ni hur värdelöst det var att leva för bara 20-30 år sedan? Om man råkade höra en låt som man gillade men inte visste vad den hette på den tiden så var man typ tvungen att gå till en skivbutik och försöka nynna skiten så bra som man minns den för något mongo som bara står och stirrar på en som att man är helt retarderad medan han låtsas bry sig för att efteråt gå till sin kollega och snacka skit om dig medan de röker gräs på kontoret och skrattar åt dig.

“Saker var bättre förr i tiden” stämmer bara om man är masochist och älskar att bli ägd och knullad på varenda sätt möjligt.

Advertisements
This entry was posted in Music, Why the internet is awesome. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s