Använd kondom, gör det bara

Så där fungerar det. Inte så komplicerat egentligen.

Men i alla fall, jag har en del kompisar som inte använder skydd av olika anledningar. Det är en snubbe jag känner som om könssjukdomar har sagt “äsch, det är bara som en feber där nere, bara att ta antibiotika så går det över”. Alltså.. alla har väl rätt till sin åsikt, men jag gillar inte att ha normal feber, och jag är rätt säker på att jag aldrig aldrig aldrig aldrig någonsin vill ha feber där nere. Många andra skiter i kondom så länge andra preventivmedel används som stoppar graviditet men inget annat.

Visst, sex är ungefär sju miljarder gånger bättre utan kondom, men oskyddat sex med någon man inte kan lita på till 100% är som att gå över en lugn gata med ögonbindel. De flesta gångerna kommer ingenting att hända, då och då kanske du blir påkörd av en cykel eller moppe och får lida för det i ett par veckor, men sen kommer det en enda gång komma en buss full med folk som precis har varit i Thailand och slå till dig så hårt att det inte spelar någon roll som helst att du aldrig kommer att bli påkörd igen. Ingenting kommer att spela någon roll, för du kommer inte ens att kunna korsa en gata igen utan att enligt lag behöva upplysa folk på andra sidan om att du har blivit påkörd en gång tidigare.

Sensmoral: använd skydd för i helvete, för du behöver bara stöta på den där bussjäveln en enda gång för att resten av ditt liv ska se extremt annorlunda ut, och det är inte åt det bättre hållet.

Nu lyckades jag inte få in så många skämt i det här inlägget, men det är svårt att driva samtidigt som man försöker vara seriös om könssjukdomar utan att riskera att typ småtjejer läser det och missförstår budskapet, och jag vill kunna ha oskyddat sex med dem småtjejerna utan att oroa mig liksom. Ju längre ner i ålder man går desto mindre är risken att man får nåt, eller hur?

Hade inte Michael Jackson en låt med den titeln, Arvs?

Advertisements
This entry was posted in Random. Bookmark the permalink.

5 Responses to Använd kondom, gör det bara

 1. Arvs says:

  Hoppas DU blir påkörd av en buss. Och inte vilken buss som helst heller.
  Utan vi snackar om den vidrigaste, den mest ohygieniska bussen i stockholm.
  Nämligen buss 179 mot Vällingby Centrum.
  Under rusningstid.

 2. Mia says:

  Han fortsätter imponera med sitt djup…. man blir ju mållös!

 3. Annika says:

  Men du; varför överhuvudtaget ha sex med någon man inte litar på??? Vad är syftet med det liksom???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s